Flotte dansker præstationer i den afsluttende kür i Aachen

Det er aldrig nemt at ride sig betydeligt frem i klassementet i Aachen

Selvom om tyskerne tog de største overskrifter i gårsdagens kürfinale i Aachen, så viste begge danske ekvipager flotte kür ture.

Cathrine og Cassidy leverede en power kür uden tekniske fejl og var også placeret i toppen som nr. 4, selvom en plads længere fremme foran Laura Graves og Verdades umiddelbart sagtens kunne have været slutfacit, da den amerikanske ekvipage kæmpede med et par store fejl under vejs i deres kür.

Cathrine kan som bedste dansker tage fra stævnet i Aachen med et samlet præmiepenge beløb på 18.200 euro (ca. 135.000 dkr.).

Agnete og Jojo viste deres flotteste piaffe / passage ture til dato

Efter at have set hele kür klassen var der desværre ikke helt balance i pointgivningen - ikke kun mellem nr. 1 og nr. 2, men heller ikke for Agnete og Jojo.

Agnete og Jojo kom til küren med en placering som nr. 18 fra Grand Prix Specialen, men uanset position så er det en kendt sag at man ikke "bare lige" rider sig frem i placeringsrækkefølgen i Aachen.

Men pointmæssigt med blot 72,775% for deres kür præstation var bestemt ikke lig med det billede ekvipagen viste på banen. Hvis man ser bort fra den dobbelte pirouette til højre som deværre ikke fungerede optimalt, så var det en Jojo som viste sine bedste piaffe / passage ture nogensinde, gode øgninger og flotte serier på buet spor, og iøvrigt med næsen fint fremme hele turen. 

Klart en præstation som burde have bragt dem frem som mindst nr. 11 eller 12 og ikke som nr. 14 som deres slutresultat blev.