Tyskerne også suveræne i Young Rider team konkurrencen

Celine Rørbæk Silfen og Romio Højris - photo credit: H2R

Celine Rørbæk Silfen og Romio Højris - photo credit: H2R

Hoelgaard´s Armani og Pernille Pilborg - photo credit: H2R

Hoelgaard´s Armani og Pernille Pilborg - photo credit: H2R

De to danskere i 2. del af hold konkurrencen for Young Rider var Pernille Pilborg med Hoelgaard´s Armani og Celine Rørbæk Silfen med Romio Højris - begge ekvipager med deres første sæson som Young Rider på landsholdet. 

Pernille og Armani var desværre ikke helt enige om hvordan stemningen omkring og på banen var. Allerede da ekvipagen forlader 10 minutters banen for at ride ind på det flotte stadion, vælger Armani at tage flugten og snurre rundt - den stemning var det tydelig han han ikke ønskede at være en del af. Alligevel lykkedes det Pernille at komme på banen og det er også som om Armani falder lidt mere til indenfor det hvide hegn, og Pernille får redet sig flot igennem turen, uanset spændingerne. 68,342% og individuelt nr. 19.

Celine og Romio Højris er et flot sammentømret par. Generelt et ubesværet billede med format. Parret viser en god trav tur, med gode volte og traversader, mens de frie trav ture bliver en smule ubalanceret. God skridt tur med god takt, selvom selve skridtpirouetterne godt kunne være lidt mere aktive. Rutineret og velbalanceret galop tur uden fejl. Parret slutter som nr. 6 med 71.184%.

Sidste års tyske Europamester Hannah Erbe med Carlos ligner også 2017 mesteren

Selvom parret nu er rykket fra junior op til ungrytter ser det ikke ud til at påvirke kvaliteten generelt. Hannah rider med super overblik på den vel gennemarbejdede Carlos - som ligner en hest uden begrænsninger i trav og galopturen. Skridten er derimod lidt begrænset i forhold til kvaliteten. Fortjent individuel vinder med flotte 77,342%.

Semmieke Rothenberger og DV hoppen Geisha viste flotte takter, i dag mister de dog tærræn i skridt turen som bliver lidt ubalanceret, ligesom også Geisha kommer bagom hjælpen i den 2. galop pirouette og mister balancen. Noget dyrt når trenden efter traven var på klart 75%. Slutscore 71,053.

3 danskere i den individuelle konkurrence i morgen

Allerede i morgen formiddag skal Celine og Romio i ilden igen i den individuelle konkurrence, ligesom også Pernille og Armani er klar til start lige før middag. Og lige over middag følger Louise Karstoft og Famaso. 

Eneste dansker i den individuelle konkurrence lørdag morgen er Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver.

Team konkurrence blev som før nævnt vunder af Tyskland (222,421). Sølv til Holland (214,184). Bronze til Sverige (211.159) - Danmark slutter som nr. 6 i team konkurrencen.