Sara Van Deurs Petersen og Camilla Andersen har redet deres individuelle ture i dag

Rafaella K og Camilla Andersen - photo credit: H2R

Rafaella K og Camilla Andersen - photo credit: H2R

Den individuelle junior konkurrence er afsluttet i dag - igen med guld til tyskerne

Guld til tyske Lia Welschof med Linus K, sølv til hollandske Daphne van Peperstraten med Greenpoint´s Cupido og bronze til tyske Linda Erbe med Fierro. 

Finaleplads til Camilla og Rafaella K

Camilla Andersen og Rafaella K red sig til en flot placering blandt de 18 bedste ekvipager som er klar til morgendagens kür finaler. Generelt leverede Camilla og Rafaella en smidig og power fuld tur i god balance, og under vejs samler de flotte point sammen. Eneste små ting under vejs er at den samlede skridt bliver lidt ubalanceret og så lidt ærgerligt sparker Rafaella ud efter schenklen i det sidste changement ved K - det koster desværre en placering længere fremme i feltet. Parret slutter som nr. 9 med 71,632%.

Küren som Camilla rider til er med flot og kraftfuld musik, som understøtter både øvelser og udtrykket som Rafaella går med. Camilla glæder sig rigtig meget til at ride sin chance fra første trin i morgen og elsker at ride kür, og hvor Camilla selv sammensat musikken til sit program. 

Katholm´s Ronaldo og Sara Van Deurs Petersen - photo credit: H2R

Katholm´s Ronaldo og Sara Van Deurs Petersen - photo credit: H2R

Desværre ikke Sara og Ronaldo´s dag

Sara følte ikke helt at hendes opvarmning fungerede optimalt, heller ikke selvom hendes faste træner Catrhine Dufour var skarp med fra hjørnet på opvarmningsbanen. Set fra sidelinien virkede Ronaldo måske ikke 100% koncenteret om opgaven, og det tog de desværre med ind på banen i dag. 

Momentvis var billedet lidt ubalanceret i kontakten på biddet, men parret får alligevel vist en god trav tur med god takt og godt sving hele vejen. Skridtturen bliver en smule forsigtig. Der indløber lidt spændinger i galoppen og changementerne, og desværre er det sidste changement ved K ikke rent gennemsprunget. Parret slutter deres mesterskab af med plads som individuelt nr. 31 med 68,237 i det 78 ekvipager store felt.