Sezuan afkom triumferede i Norge i går

Også de norske avlere kan bryste sig at super gode Sezuan afkom

Dagen startede med småregn og grå skyer som dækkede himlen, som heldigvis forblev truende, men blev i stedet til en bidende og ikke særlig venlig efterårs blæst ind over Jørgentvedt gård. Det forhindrede ikke de norske værter JJ Horses, som igen i år havde sørget for et super velorganiseret arrangement, hvor alt klappede ned til mindste detalje.

Årets følfestival i Norge hos JJ Horses i Mysen, blev en triumf for hingsten Sezuan. HIngstens afkom løb nemlig med både titlen som bedste dressurbetonede hoppeføl og bedste dressurbetonede hingsteføl. 

Hoppeføllet er avlet og ejet af Evy L.  Kvernes, mens hingsteføllet er avlet og ejet af Equi Stallion Aps (Kristin Andresen). Begge føl med invitation til næste weekends eliteskue i Danmark.

En flot række finaleføl blandt både hoppeføl og hingsteføl. Fælles for begge fløj føl var at de viste overskud med smidigt bevægelsesforløb, og var begge føl med gode kønspræg og format, og var også de føl som viste mest overskud til finalen. 

10 års jubilæum for følfestivalen

Det var 10. år at JJ Horses bød velkommen til følfestivalen, og her kunne Ole-Jørgen fortælle at de i løbet af de 10 år bl.a. havde haft 600.000 kr. i præmiepenge samt yderligere 400.000 kr. som ærespræmier og sponsorgaver. 

Et fanstisk arrangement som støttes og bakkes op i stor stil fra både indland og udland. 

Champion filly

Champion colt