Ulrik Sørensens indflydelse på og omkring jr/yr landsholdene

IMG_3239.JPG

De seneste to år har H2R fulgt junior- og ungrytter landsholdene til EM i hhv. Valencia i sidste år og senest i Roosendaal i år. I forbindelse med at Ulrik Sørensen nu stopper som landstræner, har H2R fanget et par af landsholdsrytterne for lidt kommentarer om Ulriks rolle omkring de enkelte teams.

IMG_3237.JPG

Camillla Andersen - 3 år på landsholdet som junior:

"Det er ærgerligt at Ulrik holder som landstræner. Vi syntes han har gjort et fantastisk arbejde, ikke mindst for mig som træner, men også for hele holdet som landstræner.

Urik kan noget helt specielt. Han kan vende enhver dårlig start på opvarmningen, en stresset morgen eller andet, til noget positivt. At få Ulrik i øret på opvarmningen giver en fantastisk fornemmelse, som er meget svær at beskrive. Han gør en klar op opgaven, og forbereder programmet man skal ind og ride, og det gode humør smitter altid af. Ulrik har fokus på finesser, og har været en stor del af min succes på internationalt plan.

Ulrik har også været min træner udenfor landsholdet, og jeg håber selvfølgelig det samarbejde kan fortsætte, men det må tiden vise. Det kommer selvfølgelig meget an på hvor travlt han får."

IMG_3238.JPG

Pernille Pilborg - landsholdsdebutant for Young Rider i 2017:

"Jeg syntes Ulrik har gjort et godt stykke arbejde, og han har altid været god til at se muligheder. Personligt har han hjulpet mig og Armani rigtig meget, og jeg er super glad og taknemmelig for hans hjælp. At være på landsholdet er det største og det bedste jeg nogensinde har prøvet. Kombinationen af Ulrik og mit eget team har gjort min drøm mulig."

IMG_3241.JPG

Karoline Rohmann - 2 år på landsholdet som junior:

"Jeg er ked af at Ulrik holder som landstræner, han er en rigtig rar og oprigtig person, som har givet mig meget med på vejen, og det sætter jeg virkelig stor pris på. Ulrik har en fantastisk føling med både mig og min hest, og en god måde at takle hvis der opstår situationer. Samtidig får man lov til at være den man er, og det giver en god ro og god atmosfære. Han er god til at bakke op og fremhæve de positive ting, selvom man føler man har haft en dårlig tur på banen, hvilket gør det nemmere i pressede situationer. Ulrik er rigtig god at have på sidelinjen, og hjælper os alle sammen på lige fod.

Jeg vil gerne sige tusind tak for to fantastiske år. Ulrik vil i den grad blive savnet, men jeg ønsker Ulrik alt det bedste og et kæmpe held og lykke med hans nye job på Blue Hors."

Fotos: H2R