Championatsfinalerne lørdag og søndag med livestreaming via Zibrasport

Zibra-Sport-Reminder-17-H2R.jpg

Championatsfinalerne for de unge heste nærmer sig med hastige skridt

Fra 12. til 15. oktober byder Blue Hors velkommen til årets championatsfinaler.

Det nye koncept uden mellemrunder er gennemført, og selvom man fra DRF´s side har haft de bedste intentioner om at der skulle være gennemgående dommere (mindst en af dommerne skulle være gennemgående) i alle aldersgrupper, så har det koncept desværre ikke været fuldt helt til døren. 

Kritikken omkring de tidligere championatsfinaler som blev afholdt i Odense var blandt andet, at omgivelserne ofte var svære for de unge heste, og samtidig også at det ofte blev en meget lang uge i finalernes tegn. 

Uanset de fantastisk indbydende omgivelser på Blue Hors, så virker konceptet dog ikke helt "ungheste venligt", da man fra DRF´s side har valgt helt at afskaffe trøstfinalerne, men på den måde gjort finaleweekenden kortere. 

Trøstfinalerne var jo velkendte fra det gamle koncept, og er også succesfuldt anvendt i bl.a. både Bundeschampionatet og til UVM.

Aktuelt fra i år, var vejen til finalen til UVM for Atterupgaards Botticelli og Selina Solberg Vittinghus via en sejr i trøstfinalen, ligesom også den nykårede Bundeschampion for 5 års heste Lodbergen hingsten Dominy med Therese Nilshagen i sadlen, tog turen fra at have opgivet kvalifikationen, til en 3. plads i trøstfinalen til at slutte med en finale sejr. 

Livestreaming lørdag og søndag via Zibrasport

Programmet for dagene er:

Fredag

  • 7 års indledende
  • 4 års indledende 

Lørdag - livestreaming

  • 5 års indledende
  • 6 års indledende  

Søndag - livestreaming

  • Alle finaler