Både Ulrik Mølgaard og Anders Dahl placeret i CDI3 Grand Prix Special i dag i Saumur

Skærmbillede 2017-09-24 kl. 20.50.14.png

Dagens Grand Prix Special blev vundet af Adelinde Cornelissen med hingsten Aqiedo. Top kontrolleret tur, umiddelbart lidt for kontrolleret i de frie trav ture, men det er tydeligt at Adelinde kender Aqiedo rigtig godt. Super god skridt tur, rigtig gode piaffe ture med tilhørende flydende overgange. Hele galopturen i super kvalitet og uden fejl - 76,235%. Adelinde melder sig klart ind omkring holdet igen. Spændende at følge udviklingen for ekvipagen. 

Placeret som nr. 2 bliver lusitanerhoppen Batuta. Hoppen rides nu af spanieren Sergio Martin Palos, som ikke er kendt på den internationale scene. Batuta virker mere afspændt og går stadig med super spændstighed. Der indløber fejl i etterne og så mangler der lidt bedre timing i pirouetterne, Parret slutter med 73,510%, og ligner bestemt en ekvipager det spanske team godt kan regne med i fremtiden. 

Bedst placeret dansker blev Ulrik Mølgaard med Michigan, de slutter som nr. 4 med 69,412%. Super power og dejlig smidighed i traven. God skridt tur, piaffen er stadig lidt begrænset og bliver lidt for spændt. Super flotte toere, desværre indløber der fejl i de 15 ettere, og balancen mistes i den sidste pirouette - det koster ihvertfald en placering højere oppe i klassementet.

Anders Dahl og Sir Donato kommer godt fra start, men i dagens piaffe ture savner man lidt mere motivation og aktivitet. Skridten trækker desværre igen i dag ned i det samlede regnskab, da det kniber med at holde takten ren i både fri og samlet skridt. Desværre indløber der fejl i begge etter serierne i dag. Parret slutter som nr. 4 med 69,275%.