Nordic International Sales (NIS) auktionen var en succes der bliver gentaget

Photo credit: H2R

Photo credit: H2R

Følauktionen Nordic International Sales var under Equitour Aalborg 2017 en massiv succes, der nu skal gentages. Endnu engang kan Dansk Varmblod deltage med en eksklusiv kollektion af elitedressurføl i Nordic International Sales sponsoreret af Stutteri EVO

Dette års følkollektion vil samlet komme til at indeholde ca. 20 føl, hvor henholdsvis Dansk Varmblod og Helgstrand Dressage igen i år har mulighed for hver at invitere 10 føl af enhver afstamning. Føllene skal have en afstamning med kårede individer i fire led og dermed en afstamning, der giver føllet mulighed for selv en dag at kunne kåres i højeste kåringsgrad.

Procedure ved tilmelding af føl til besigtigelse

Der kan udelukkende tilmeldes dressurføl, der er født i april eller tidligere. Alle tilmeldinger til besigtigelse skal sendes til lrb@varmblod.dk. Ved denne mail medsendes afstamning, evt. billede, kort videoklip og evt. resultater på stammen. Tilmeldingsfristen til besigtigelse er den 1. maj 2018.

Auktionsudvalget vil sammen med Helgstrand Dressage gennemgå tilmeldingerne, hvorefter der vil komme en tilbagemelding om føllet skal møde op til besigtigelse og endelig udtagelse.

De føl der skal møde op til besigtigelse sker på tre pladser i landet, hvorefter auktionsudvalget vil udpege føl endeligt til auktionen, der finder sted lørdag den 26. maj om aftenen.

Besigtigelser

  • Mandag den 7. maj kl. 10.00-12.00 på Vilhelmsborg
  • Mandag den 7. maj kl. 16.00-18.00 på Atterupgaard
  • Tirsdag den  8. maj kl. 12.00-14.00 hos Helgstrand Dressage

For yderligere spørgsmål er man velkommen til at kontakte Louise Ringsbo på 61679493 eller Per Jensen fra Helgstrand Dressage på +31 6 30 98 56 31