Topføl til DWB World Cup Følauktion

DV LOGO.jpg

Fredag den 19. oktober finder DWB World Cup Auction sted under World Cup-stævnet i Herning, og Dansk Varmblods auktionsudvalg er på udkig efter føl af høj kvalitet


Når Casper Cassøe auktionerer 15-18 nøje udvalgte topføl fredag eftermiddag den 19. oktober i MCH Messecenter Herning, vil det være foran et stort fagpublikum fra ind - og udland, som er samlet til World Cup-stævnet i Herning, der vil sætte den perfekte ramme om en følauktion over føl auktionen.

 Auktionsudvalget er på udkig efter DV-registrerede føl af spring- eller dressurbetonet og præstationsstærk afstamning. Føllets kvalitet kommer i første række, og dets alder er underordnet – så længe det ikke er så gammelt, at det er gået ind i plagestadiget. Som udgangspunkt er DWB World Cup Auction ikke er for føl, der tidligere har været til auktion.

 Har du et oplagt emne, som du ønsker besigtiget til World Cup-auktionen, skal du sende din tilmelding til lrb@varmblod.dk med oplysning om føllets afstamning og hoppestammens resultater samt gerne foto og video.

 Tilmeldingsfristen til besigtigelse er den 3. oktober 2018. Der kan udelukkende tilmeldes føl, der er registreret i Dansk Varmblod. Udtagelsen af føl til auktionen finder sted lørdag den 6. oktober på Vilhelmsborg, hvor føllene også vil blive filmet.

Kilde: Varmblod.dk