Dufour Club arrangement i Taps Rideklub i Christiansfeld på mandag

Pressemeddelelse

Taps Rideklub & Cathrine Dufours klub - Dufour Club - inviterer indenfor til en aften i stævnets tegn. Aftenens program kommer omkring alt fra forberedelse op mod de store stævner, mentaltræning før man rider på banen til opfølgning på gode og mindre gode ture!

Sidste mandag i marts byder Cathrine sine trofaste følgere ind bag kulisserne, når hun åbner op for hemmeligheden bag sin success rundt om til verdens dressurstævner.

Efter et fantastisk comeback på Cassidy i Herning og en clinic der fik mange fine ord med på vejen er Cathrine Dufour nu klar med endnu et event til det dressur-elskende folk. Ord Cathrine fik med på vejen var blandt andet:

Pia Hansen skriver på Facebook: ​Super clinic og massere af tips til daglig træning, tusind tak!

Carina Jensen skriver ligeledes: ​Nøj hvor var det en mega inspirerende aften. Min datter på 13 skrev og skrev. Og tantastroppen er indkøbt. Jeg elsker den positive tilgang. Ros ros og atter ros. At hesten ikke knækkes ned. Respekt herfra.

Men i Dufour Club er det ikke kun Cathrine der deler guldkorn ud. Medlemmerne i Dufour Club er i høj grad frontløbere når det handler om at dele viden og revolutionere ridesporten. Målet er at ALLE der har viljen og arbejdslysten har mulighed for at nå helt til toppen - præcis ligesom Cathrine Dufour selv har gjort det.

Klubben er derfor i høj grad et opgør med den manglende vidensdeling i sporten, hvor mange oftest holder kortene tæt ind til kroppen.

“​Jeg er helt flyvende efter den fede oplevelse i Herning! Kan næsten ikke vente til at møde de mange seje mennesker til min næste klubaften og forhåbentlig bliver vi allesammen klogere!”​ udtaler Cathrine Dufour.

Det er anden gang Cathrine gæster Taps Rideklub, hvor første gang var til arrangementet “Fra Pony til Pro” som blev holdt i efteråret 2018.

“​Taps Rideklub gjorde det bare så godt sidst, så vi var naturligvis nødt til at komme tilbage! Det engagement og den store passion for sporten er vildt fed at mærke, så jeg glæder mig meget til at komme tilbage​!” siger Cathrine med et stort smil.

Aftenens program byder både på en mini clinic v. udvalgt rytter (navn offentliggøres senere) samt oplæg omkring hvad der skal til for at få en god oplevelse til stævnet.

Cathrine Dufour har redet og vundet adskillige Danmarks og Europamesterskaber i dressur. I 2016 red hun OL for første gang og har netop gjort comeback i Herning på stjerne-hesten Atterupgaards Cassidy.

Arrangementet afholdes Taps Rideklub, Åstorpvej 86, 6070 Christiansfeld og det officielle program starter kl. 18.00 - 21.00. Det fulde program og billetter til arrangementet kan findes her: