Nanna Merrald og Blue Hors Farrell satte konkurrenterne til vægs i Intermediaire I

Blue Hors Farrell og Nanna Merrald - foto: Petra Kerschbaum / EQWO.net

Blue Hors Farrell og Nanna Merrald - foto: Petra Kerschbaum / EQWO.net

Blue Hors Farrell / Nanna Merrald - god parade direkte ud i trav, flot power uphill diagonal, super sving og balance, versade, volte, travers, super smidig, lidt spændt tilbagetrædning, super travers, volte, versade, super udtryk diagonal, trende 78%, god overgang til skridt, super kvalitet samlet skridt, fri skridt mangler lidt mere overtrædning, god overgang til galop, lidt ubalance i zigzag, gode 3ere, flot forberedelse, god kvalitet pirouette, mangler lidt fremadsøgning i 2. pirouette, super 2ere, super flot overgang ved C, flot balance i øgning, god parade. 76,272%

Top 6 med rigtig god ridning

Svenske Jeanna Högberg rider med power og stadig med super god fornemmelse og timing hele vejen. Begge hendes heste er velgående, smidige og motiverede.

Dennis Fisker viser begge sine heste med gode kvaliteter, og det er tydeligt hans timing er i top specielt med Rosenstolz som han har redet mange gange på det her niveau, men Baunehøjens Carpaccio er ret ny på det her niveau men ser ud til at passe godt til Dennis og spiller villigt med hele vejen uden at se presset ud.

Rune Willum har med Hevringholms Delaya en power dame med hele pakken, lige nu ser det ud som om det “bare” handler om at ride flere rutine runder. En fantastisk ekvipage på vej.

En påstand fra H2R

National lille tur er ikke nødvendigvis lig med god ridning. Og hvad er god ridning? Det behøver ikke være ren Müeslers Ridelære, men alligvel hjælper en vis portion af grundreglerne. Harmonien bliver jo et billede på hvordan hesten er i selvbæring, hvor lette hjælpere den går for og hvordan rytteren er i balance. Fra sidelinien er det tre ting som alle ryttere kan lære, men det kræver at træneren som står på jorden er istand til at formidle budskabet og ikke mindst selv have indsigt ind hvad der skal til for at være i balance med hesten, få hesten til at gå i selvbæring og ride for lette hjælpere. Harmoni giver det flotte billede uanset om hesten er mere eller mindre flashy.

Placerede ekvipager:

Screen Shot 2021-05-22 at 19.05.52.png

H2R-webbanner2.gif