Dimaggio / Brentano II / Weltmeyer med top kvaliteter til NRW kåringen

Drømmehesten

Selvom den unge hingst med katalog nr. 14 uden tvivl er årets bedste hingst i NRW set med H2R briller, så er der nok ikke nogen tvivl om, at når afgørelsen falder i morgen om hvilken hingst der bliver årets fløjhingst, at må man formode avlsforbundet vil være Westfalen, og ikke som den røde hingst efter Dimaggio som er registreret i Hannoveranerforbundet. 

Twitter kommentarer: lovely uphill frame, carrying his neck in a position which make riding comfortable. Top supple boy

Videoen herunder er fra forbesigtigelsen

Fløjhingsten

Men når det er sagt så kan Westfaleren med katalog nr. 9 e. Dante Weltino / Lauries Crusador xx / Raphael godt se frem til at stå forrest i morgen. Super flot til gårsdagens longering og endnu bedre i dag til fremvisningen løs. Masser af naturlig smidighed. En hingst som bevæger sig let af jorden i alle 4 ben med naturlig balance og super flot udtryk. Eneste lille men er et lidt knapt nakkestykke.

Twitter kommentarer: lovely stallion. You can just imagine how it will be in the saddle

Videoen herunder er fra forbesigtigelsen


Longering og fremvisning løs

Dagens fremvisning løs gav nogle "ændringer" i forhold til indtrykket fra longeringen. Så ingen tvivl om at begge dele, både longering og præsentation løs er værdifulde. De to forskellige fremvisninger kan både give meget forskellige indtryk af hingstene, men samtidig også underbygge kvaliteten end stærkere.

Øvrige indtryk

Gårsdagens H2R favorit med katalog nr. 35 e. Millennium/Don Primero havde "tabt pusten". Luften var ihvertfald tydelig gået af motoren.

Katalog nr. 44 e. Sorento / Jazz fra Blue Hors var en de hingste som viste sig rigtig godt i dag. Hingsten blev også kåret til trods for str. S (163 cm) - hingsten er tilmeldt auktionen i morgen. 

Derimod blev katalog nr. 49 e. Vitalis / Johnson fra Helgstrand Dressage ikke kåret - en uforståelig afgørelse, når man ellers ser hen over dagen, hvor dommerne generelt har haft et godt og super skarpt øje.