Cathrine og Cassidy har OL kvalifikationen i hus (video)

73,30% = 2. OL kvalifikation i hus med hele 4 dommere med 5-star status

Nyd ekvipagens tur her med høj kvalitet og alligevel stadig plads til forbedringer. Klassen er endnu ikke afsluttet, men med et kig på listen ser det ud til at parret holder hjem, og sejre i deres 2. internationale senior tur.


Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour debuterede som seniorer tilbage i oktober måned til JBK stævnet i Odense. Selvom det ikke blev en tur til den positive historiebog, da Cassidy var skrækslagen for storskærmen, så blev det alligevel til parrets første opnåede OL kvalifikation, hvor parrets samlede score lød på 64,540, hvoraf minimum til scorer fra 5-star dommere skal være 64%, og her havde dommer Mariette Sanders NED parret med 66,300% og Isobel Wessels GBR gav parret 65,200%.

Reglerne for OL kvalifikation er:

A minimum 64% must be attributed twice to the athlete/horse combination by both a 5* star judge and as an average from all judges in the competition, and the score must be achieved in a Grand Prix test at two different CDI3*/CDI4*/CDI5*/CDI-W/CDIO events. The two 5* judges must be of a nationality other than of the athlete. Scores achieved in Preliminary or Consolation Grand Prix classes judged by three Judges do not count towards the minimum eligibility requirement.