2. internationale debut sejr til Emilio og Werth

Eftermiddagens Grand Prix Special var en flot afslutning på det flotte stævne på Peterhof 

Tyskerne er altid klar med nye top heste må man fristes til at sige. En international debut weekend med Isabell Werth og hendes 9-årige Emilio, samt Hubertus Schmidt som med den nu 12-årige Trakehnerhingst Imperio som virkelig også de seneste måneder har udbyttet deres partnerskab og styrker sammen. Det klæder hele billedet at Hubertus Schmidt rider hingsten med mere kontakt på tøjlen end man normalt ser ham, det ser ud til at bringe den fornødne ekstra balance og power i turen.

Super Nova som bliver redet af britiske Spencer Wilton viste top kvalitet hele vejen i dag. En ekvipage som virkelig havde fortjent den 4. plads på det britiske team til året EM, men af ukendte årsager blev pladsen istedet givet til Michael Eilberg med Markov. Der var umiddelbart ingen grund til ikke at satse på briternes 4. mand i Aachen.

Igen i dag viser Very Keen og Thomas Wagner en flot tur og en fortjent 5. plads.

Gareth Hughes og hoppen Briolinca viser også kvaliteter for fremtiden, endnu men nogle enkelte usikkerhedsmomenter, men timingen fra Gareth ser ud til at være i top.

Anne van Olst og Zihdane var dagens eneste danske ekvipage, og parret levere en god tur hele vejen rundt med enkelte mindre uoverensstemmelser. Umiddelbart var bedømmelsen af parret noget hård under vejs, men dommerne synes at være enige om præstationen. 

Husk du kan følge dagens klasse via Twitter kommentarer.