Hvad skal avlerne vælge til deres årgang 2017?

Der er nok ingen tvivl om, at der netop nu bliver stillet ekstra skarpt på avlshingstene rundt omkring ved køkkenbordene i hele Europa. For hvad skal der vælges når de store fremtidsbeslutninger skal tages?

Men husk lige at sætte lidt tid af, inden du fordyber dig alt for meget i din egen årgang 2017. For den her artikel (på engelsk) er et MUST at læse, inden de store beslutninger træffes endeligt. Selvom artiklen er lavet tilbage i 2003, så er den bestemt ikke mindre aktuel, og med særdeles interessante vinkler og erfaringer fra top avlere. 

Indsyningsvideoer af nogle af de top aktuelle hingste

Det er ikke så tit at avlerne får mulighed for at "lure" med til indsyning til materialprøve, men herunder er et par af hingstene, som tilbage i efteråret bestod deres prøver.