Verdensklasse rytter klar til at teste de unge heste og vise den 3-dobbelte UVM vinder Sezuan

Dorothee Schneider testrytter til Unghestechampionatet 2017, og Sezuan gæst i show fredag og lørdag aften

Tyske Dorothee Schneider som er nykåret OL team guldvinder, og bl.a. 3-dobbelt verdensmester for unge heste med DV hingsten Sezuan gæster Herning Horse Show 2017.

47-årige Dorothee Schneider bor sammen med sin mand Jobst Krumhoff på Gestüt Sankt Stephan i nærheden af Frankfurt. Et stutteri med stærke Trakehner rødder, idet Dorothee´s far altid har været passioneret Trakehner avler.

Dorothee er en særdeles erfaren rytter med de største international successer med OL team sølv i London 2012, og seneste OL team guld i Rio. Dorothee Schneider har opnået over 1.000 placeringer, heraf 330 sejre fra S-dressur til Grand Prix. Lige nu er Dorothee Schneider højaktuel med sin succes sammen med Sezuan og OL hesten Showtime FRH.

"Hver gangart kan forbedres"

Dorothee Schneider er klar til at udføre testrytteropgaven til Unghestechampionatet i 2017, hvor hun vil være klar til at teste de 24 bedste unge heste, fordelt med 12 heste lørdag eftermiddag og 12 heste igen søndag formiddag. En opgave som Dorothee glæder sig meget til og som hun selv beskriver det "jeg er facineret af samarbejdet med hesten, de evige udfordringer, løse problemer og arbejde med nye ting, hele tiden så hesten føler sig godt tilpas og er klar til at give sit bedste."

Sezuan indtager også Herning

Det har været et stort ønske fra Dansk Varmblod at få mulighed for at hædre den første 3-dobbelte verdensmester for ungheste Sezuan sammen med sine ejere Frau Jasper-Kohl og Herr Kohl, naturligvis fremvist under sin rytter Dorothee Schneider. 

Dorothee og Sezuan vil kunne opleves til de to gala shows både fredag aften og lørdag aften.

Sekretariatschef i Dansk Varmblod Casper Cassøe Krüth udtaler: "Jeg er stolt over at Dansk Varmblod endnu en gang kan tiltrække en af verdens absolut bedste ryttere, til at teste de bedste unge DV-heste."

Husk du kan sikre dig billetter til årets begivenhed Herning Horse Show via linket her.