Første del af World Cup Grand Prix klassen

76,5% til Don Auriello og Tinne Vilhelmson-Silveén bringer parret comfortabelt i front af den første afdeling. 

Hvis man stiller skarp på aktiviteten bag sadlen og ned til bagbenene, er det ret svært at fange poweren. Alligevel formår Tinne at ride optimale point ud af Don Auriello, selvom det var sidelinien ikke var en klar 76,5% tur, så var dommerne ganske enige om hvad de så.

D´Agostino og Fabienne Lütkemeier viser en skarp tur i vanlig stil, men når alligevel ikke helt pointmæssigt og kvalitetsmæssigt op til deres allerbedste.

Agnete og Jojo er dejlig ubesværet skarpe i dag. En tur som generelt flyder godt og med en Agnete som udstråler overskud og bestemt ser ud til at nyde at ride ind til endnu en World Cup finale. En tur uden tekniske fejl, kun en minimal lille taktfejl lige da parret starter ud i den sidste øgning. Parret scorede 73,343%. 

Følg med via H2R twitter for yderligere umiddelbare kommentarer på alle ekvipagerne.