Spændinger kontra manglende løsgjorthed

Lidt fokus på et par af top ekvipagerne

Det umiddelbare indtryk var at Emilio og Isabell var klart foran Delgado og Beatriz - det viste pointtavlen imidlertid ikke.

Til enhver tid vil minimale spændinger være langt at foretrække fremfor manglende løsgjorthed - også i dagens CDI5 Grand Prix fra München.

Placeret som nr. 3 Emilio - står ikke stille i indridningsparade, vipper let med hovedet i den første traversade. Ingen stilstand i parade med tilbagetrædning. Sen anspring til galop fra passage. Samlet score 1911,50 point. 

Placeret som nr. 2 Delgado - spændt første øgning - lettere over biddet. Flot parade men spændt/slæbende tilbagetrædning. Springer i galop i middeltrav mod første passage. Svingende toer serie. Galop pirouette til højre uden stilling og bøjning. Samlet score 1919 point. 

Begge ridtene kan ses via arkivet på Clipmyhorse.