Kiss Me med Dorothee Schneider vinder foran Belantis med Isabell Werth

Den 10 årige hoppe Kiss Me e. Kaiserkult / Sandro Hit med Dorothee Schneider vinder dagens Prix Sct. Georg i Fritzens i Østrig foran Isabell Werth som debuterede med hingsten DSP Belantis. 

Kiss Me går en let og ubesværet trav tur i god balance. Skridten kunne man godt ønske sig lidt mere rummelig. Super flotte serier og god pirouetter i galoppen. Parret efterlader et harmonisk og ubesværet billede. 75.684%

Isabell Werth med den blot 7-årige DSP Belantis e. Benetton Dream / Expose giver et fantastisk billede for fremtiden, selvom tingene ikke er helt på plads endnu. Fantastisk form, super letbenet og aktiv af jorden, med flotte side bevægelser og øgning i særklasse. God skridt tur, hvor den 2. pirouette ikke bliver helt i den rigtige form. Changementerne er ikke helt afspændte endnu, og der indløber efter i 3´er serien. På vej ind i den 2. galoppirouette mistes energien lidt, men det er tydeligt at den tager Isabell på sin kappe, med et anerkendende klap på halsen. Parret slutter med 73,868%.

Den 10-årige DV vallak Dolany e. Don Schufro / Rubinstein med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein i sadlen bliver placeret som nr. 4 med 70,605%. Parret kommer lidt skidt fra start da Dolany galoppere ud af indridningsparaden, men derfra en flydende og ubesværet tur uden fejl. Begge skridt pirouetter mangler lidt mere balance og korrekt rytmik. En lille usikkerhed ind mod den første galoppirouette men som Nathalie rutineret løser uden problemer. 

Se hele resultatet af klassen her.