Fiontini og Severo er på guldkurs igen

39 startende 6 års heste - og 3 danske ekvipager direkte klar til finalen

En ekstrem lang dag med masser af positive Dansk Varmblods ridt, hvor Sezuan hos de 7 års og Fiontini hos de 6 års stod for de største præstationer. 

Fiontini og Severo skuffede ikke. Lidt spændt indridningsparade. Velbalanceret og smidig trav tur, hvor den store brune hoppe står en konstant flot form op ad bakke. I paraden for tilbagetrædning forsøger Severo forgæves at få helt ro på Fiontini, men får lavet en god tilbagetrædning. Afspændt skridt med god overtrædning. Galop med kvalitet og tydelig evne for at samle sig. Flotte changementer for specielt det første er i særklasse. Ingen tvivl om at fagpublikum inklusiv "hele UVM Danmark" havde talt, da parret hilste af. Dagens største bifald til dagens flottest præstation. 

Sanne Henningsen og Wilson Stensvang er også klar til finalen uden tøven. Wilson mangler endnu noget styrke for at bære helt flot med i traven, til gengæld super god skridt og fantastisk flot galop tur. 

Anne Troensegaard og Kipling viste en let og ubesværet trav tur i god balance og flot form. Super afspændt skridt. I galoppen er det ene changement knap helt gennemsprunget, så umiddelbart er der plads til forbedring i finalerunden på søndag. 

Med direkte i finalen er også danske Kristine Møller (som nu rider for Luxembourg) sammen med den smidigt gående Standing O´vation. Super go og flow i versader og traversader. Umiddelbart lidt under bedømt i en super god skridt, så her må der klart være mulighed for et par hak op på pointtavlen. Rigtig flotte changementer selvom selve grund galopkvaliteten måske ikke umiddelbart indbyder til det.

Der var iøvrigt rigtig langt mellem kvalitetshestene, og indimellem blev pointgivningen desværre mere end almindelig uklar. 

En hest som klart var en finale hest iflg. H2R var hoppen Cara Mia e. Cristallo / Landfriese redet af østrigske Stephanie Dearing. Super let gående i en skøn form hele turen, og som virkelig lignede en hest med potentiale for fremtiden. Ekvipagen sluttede som skuffende nr. 16 i dag. 

Det blev lidt overraskende hverken til direkte finale adgang for Franklin med Severo i sadlen eller Vincent Maranello med Thomas Sigtenbjerggaard i sadlen. Franklin traver solen sort og får blot 8,5 her, mens Vincent Maranello går en fejlfri tur i flot samlingsgrad og alene opnår 7,9 i "fremtidsperspektiv". Begge hingstene er klar til en tur over trøstfinalen i morgen. Kl. 10.51 for Vicent Maranello og kl. 12.27 for Franklin.

Se resultatet af hele klassen her.