OL dressuren starter i morgen (guide til hvor du kan følge med)

Så er vi endelig klar til OL

Der meldes om total OL-feber på den rigtig gode måde i den danske lejr og alle er klar til kamp. Dufour melder om den bedste træning i Rio i dag, så selvtilliden er i top. Derudover meldes det at ekvipagerne får 10 minutters træningstid på stadion, den dag de skal ride. Et træk som den danske chef d´equipe Kimi Nielsen har en stor aktie i, og som klart er til alle ekvipagers fordel. 

I morgen med 1. delen af team konkurrencen med Anders Dahl og Selten HW kl. 16.27 og Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ kl. 20.15. (dansk tid)

Torsdag går 2. del af Grand Prix team konkurrencen og her starter Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy kl. 16.36 og Anna Kasprzak med Donnperignon kl. 19.57. (dansk tid)

Danmark har trukket start nr. 7 og det betyder starttid lige efter britterne. Og med Valegro og Dujardin som sidste mand for britterne var det jo Pepe og Anna lige efter, men her har lodtrækningen uden tvivl spillet et seriøst positivt pus i forhold til danskerne, da den russiske ekvipage Marina Aframeeva med Vosk, som rider individuelt, skal ride inden Anna og Pepe. Og iøvrigt er der pause efter Valegro og Dujardin. Så har den værste jubel lagt sig og alle er tilbage i stolene når Pepe og Anna enterer det Olympiske stadion. 

Se den stadig ikke 100% korrekte startliste her.  Der mangler stadig den svenske ekvipage Mads Hendeliowitz med Jimmy Choo SEQ, som er klar til start istedet for Therese Nilshagen med Dante Weltino som uheldigt er blevet halt på et bagben. 

TV2 Play - kanal 1

Lokalt starter 1. dagens Grand Prix team konkurrence kl. 10.00, det betyder at man i Europa kan følge med 5 timer senere kl. 15.00.

Og selvom der florere alle mulige og umulige andre alternativer, så tror jeg bare man skal sikre sig adgang til TV2 Play hvis man vi være sikker på at følge med. 

Fortvivl ikke når du ikke kan finde programoversigten på den del TV2 Play sender live, du skal nemlig finde kanal 1, det er her al dressuren streames. 

For de danskere som bor i udlandet og vil være sikre på at kunne følge med kan man købe en måneds adgang via en danske VPN adresse, og installere den. Så er man klar til at se dressuren via dansk tv. Et træk H2R kan anbefale, da det er langt fra alle lande som viser dressuren i sin fulde længde.

Sendetiderne er: