Artic Equestrian Games i Norge er startet i dag med international dressur og danske deltagere

Eftermiddagens international Prix Sct. Georg blev vundet af svenske Jeanna Högberg med Flurucci HC, og på de næste 4 placeringer med danske ekvipager - Susanne Møller Wallin med Sir James, Allan Skov med Midtgaardens Showhit, Nikolai Kowalski med Kronborg´s Highlight og Martin Christensen med Eviva.

Aftenens CDI3 Grand Prix blev vundet af Nikolai Kowalski med Grevelts Donna Tella med 69,300%. Parret viser en rutineret tur kun med fejl i changementet mellem pirouetterne. Generelt kunne man godt ønske sig mere power og udtryk i turen, men i dag rækker den solide tur til sejren.

Karin Nissen og Eno bliver nr. 3 med 66,840%, flot form og god energi, i starten ser det ud som om Eno har lidt store øjne, men falder godt til under vejs. Der indløber et par ærgerlige fejl med en misforståelse i overgangen fra samlet skridt op i passage ved M, hvor Eno springer i galop, og så synes Karin tilsyneladende det går så godt i etterne at hun lige tager 2 ekstra ;-)! Den sidste piaffe tur ad midten bliver først hvor Eno stopper op inden X, men hvor Karin får vist piaffen alligevel.

Martin Christensen med FBW De Vito slutter som 1. uplaceret med 65%. Masser af godt udtryk og balance under vejs, desværre ser det ud som om De Vito mangler lidt power til passagen, mens piaffen desværre bliver lidt for urytmisk og det forstyrre også de tilhørende overgange. 

Se resultatet af klassen her.