Anna Zibrandtsen glæder sig meget til fremtiden med Arlando

Første foto af den nye ekvipage med Annas kæreste til venstre Casper Tschernja og Diederik van Silfhout til højre. Photo credit: Dressuurmagazine

Første foto af den nye ekvipage med Annas kæreste til venstre Casper Tschernja og Diederik van Silfhout til højre. Photo credit: Dressuurmagazine

Den nye stjerne

Selvom Anna Zibrandtsen endnu er U25 rytter, så har det været et klart mål at finde en veluddannet og erfaren Grand Prix hest med høj kvalitet, så da muligheden kom for at prøve den nu 12-årige Arlando var Anna selvfølgelig klar, og tog turen til Diederik van Silfhout i Holland. 

Det var "kærlighed efter første prøvetur", og efter et par ture mere var det klart at Anna meget gerne ville have Arlando hjem i stalden på Bregnerødgård. Selvom Arlando jo er uddannet og redet af Diederik, og knapperne selvfølgelig ikke sidder ens, så fortæller Anna at Arlando virker nem og ukompliceret at overtage, og at fornemmelsen i sadlen er fantastisk.

At finde sammen bedst muligt

Nu gælder det om at komme rigtigt i gang som Anna fortæller det fra Holland, hvor hun lige nu vil gøre brug af Diederik´s viden og erfaring sammen med Arlando, inden hun tager Arlando med hjem til Bregnerødgård. 

Anna glæder sig meget til at rigtig finde alle knapperne sammen med Arlando, og den fortsatte træning skal Jan Brink naturligvis forestå sammen med Anna derhjemme. Jan Brink har siden Anna´s juniortid været fast træner, og kommer hver 14. dag til Bregnerødgård hvor han træner Anna med hendes heste i 2 dage. 

Mega cool hingst

Selvom Arlando jo er hingst, så virker han mega cool siger Anna. Han er et rigtig nussehoved i stalden, og super koncenteret om arbejdet. 

Som med de andre hingste i stalden hos Anna, så vil Arlando ikke længere være til rådighed for avlerne, men være 100% fokuseret på sporten.

Landstræneren er optimistisk

Nathalie var naturligvis allerede orienteret om dagens nyhed, og har jo også kun optimistiske og positive gloser om endnu en international super hest til Danmark.

"Det bliver et rigtig spændende nyt samarbejde mellem Anna og Arlando. Ekvipagen skal jo bare have tiden til at finde rigtigt sammen og lærer hinanden at kende, og så håber vi på, at de også kan blive en del af det danske team på sigt," fortæller Nathalie, som netop er hjemvendt fra sin første officielle senior træningssamling og premiere på U25 samling, idet der aldrig tidligere har været afholdt samling for U25.