Carina Cassøe Krüth - så tæt på igen

Red Diamant og Carina Cassøe Krüth - photo credit: Timo Martis

Red Diamant og Carina Cassøe Krüth - photo credit: Timo Martis

Sidste år kunne Carina Cassøe Krüth tager fra Ermelo med en stolt 4. plads sammen med DV sølvmedaljehoppen Heiline´s Danciera i 5 års finalen.

I år var Carina igen klar til 6 års finalen med både Heiline´s Danciera og Red Diamant - begge kvalificeret direkte fra den indledende runde. 

Begge hopper gjorde en fantastisk figur i finalen, og med Red Diamant som sidste startende med en top skarp runde, havde der været basis for en tand mere på pointtavlen, se fra "sidelinien", men som rytter Carina Cassøe Krüth nøgternt med smil på læben kunne konstatere, "jamen så må det jo blive min tur næste år til en medalje".

UVM debutanterne gjorde også flot figur i finalen

Anne Marie Hosbond med Straight Horse Don Tamino viste igen i finalen overskud og overblik. Godt sving og god bæring i travturen, lidt spændt ind i den første skridt priouette, og får store øjne ved A, men derfra en super solid og skarp galop tur med bl.a. flotte changementer. Parret slutter som nr. 11.

Jacob Nørby Sørensen og Ellegaardens San Droneur viste også en god tur. San Droneur bevæger sig let og ubesværet af jorden. Desværre havde man igen i finalen lidt fornemmelsen af at tempoet var på max under vejs. Lidt stor 2. skridt pirouette og det sidste changement bliver desværre heller ikke rent gennemsprunget. Parret slutter som nr. 15.

Fælles for de danske 6 års heste er at de alle ligner rigtig spændende heste for fremtiden.