No World Equestrian Games in Tryon for Atterupgaards Cassidy and Cathrine Dufour (UK version below)

Press release from Danish Cathrine Dufour

caa.jpg

No World Equestrian Games in Tryon for Atterupgaards Cassidy and Cathrine Dufour (UK version below)

WEG bliver desværre ikke i denne omgang for Cassidy og jeg. 

Cassidy har lavet en mindre skade på sig selv på folden, hvilket gør at vi får et træningsstop, her meget tæt på afgang til World Equestrian Games. Han har været i sit livs form denne sæson, så det er selvfølgelig utroligt ærgerligt, og jeg er naturligvis skuffet over at, WEG bliver uden vores deltagelse. Men vi vil gøre alt for at passe på Cassidy, og derfor er det naturligvis hans velbefindende der står absolut øverst på listen. 

Jeg ønsker mine holdkammerater og rytterkollegaer al held og lykke til WEG, og håber at alle får et fantastisk stævne. I denne omgang følger vi med hjemmefra, og hepper med alt hvad vi har på vores danske landshold. 

Vi kommer stærkt tilbage! 


WEG will unfurtunately be without Cassidy and I. 

Cassidy has made minor injury at the field, which means that we currently can’t work him. It’s of course very disappointing as he’s been better than ever during this season. We will do everything we can to take care of Cassidy in the best way possible, and therefor we won’t push him to do anything he’s not ready to. I’m sad that we won’t be a part of the danish team, but we wish our colleagues all the best for WEG 2018. 

We will be back!