Straight Horse opruster med to nye top avlshopper

Screen+Shot+2020-01-22+at+14.20.36.jpg

Straight Horse køber helsøster til Romanov og Rubin Royal hos Harli Seiftert

“Hos Straight Horse i Allerød er det i disse dage svært at få armene ned. Efter flere besøg og mange snakke, er det lykkedes os at få lov at købe to pragtfulde hopper fra Harli Seifters verdensberømte Rodilore-hoppestamme. Vi betragter det som en stor ære, at Harli Seifert, der i en alder af 80 år, skærer en smule ned på sin avl, betror os disse to hopper. Harli elsker sine heste højt, og sælger dem meget nødigt.

Runa er datter af Rumirell og Grundstein II og dermed helsøster til den perlerække af kårede hingste, der er kommet fra denne kombination, herunder Romanov, Blue Hors Rockefeller, Rubin Royal m. fl. Hun er ti år og har tidligere leveret meget succesfulde afkom. Vi har valgt at ifole hende med Belany, der netop i efteråret 2019 blev fløjhingst ved hingstekåringen i Oldenburg.

Djura Rouge er 5 år gammel og er datter af Rumirella – endnu en helsøster til Romanov og dermed også til Runa – og hun er efter Don Schufro. Set i lyset af vi netop har mistet Don Schufro i avlen, og vores egen Bøgegaardens Don Romina, er ved at være oppe i årene, er vi lykkelige for at få denne unge, velgående Don Schufro datter i stalden. Hun forbliver de næste to måneder hos Lodbergen og hun ifoles med For Romance inden hun kommer hjem. Samtidig vil Lodbergen fortsætte ridningen af hende.

Vi glæder os usigeligt til at få disse to skønne hopper hjem i stalden og endnu mere til at se hvad de kan tilføre vores avl,” fortæller Eva Götzsche og Mogens Pedersen fra Straight Horse.