Træning af Ungheste - Eksperter med stor erfaring og masser engagement

Christian Springborg, Anne-Mette Strandby Hansen og Mette Sejbjerg Jensen - photo: Helgstrand Dressage

Christian Springborg, Anne-Mette Strandby Hansen og Mette Sejbjerg Jensen - photo: Helgstrand Dressage

Spændende søndag formiddag fra unghestearrangement hos Helgstrand Dressage

Selvom man ikke havde tilmeldt sig arrangementet, havde man alligevel mulighed for at følge med fra tæt hold, da Helgstrand Dressage havde valgt at livestreame fra søndagens ungheste arrangement.

En interessant og lærerig formiddag i selskab med de tre unge eksperter, Christian Springborg som er Avlsmanager og ansvarlig for Ny Ravnstrup (ungheste og tilridning), Christian er uddannet agronom, samt de to uddannede beridere Anne-Mette Strandby Hansen og Mette Sejbjerg Jensen.

Streamingen startede med en båndet udsendelse fra Ny Ravnstrup, hvor Christian Springborg viste rundt, alt imens han fortalte om faciliteterne og de unge heste, som talte årets indkøbte føl, plage og nytilredne unge heste.

Derfra gik turen til Helgstrand Dressage hvor deltagerne fik en grundig teoretisk gennemgang af hvordan teamet starter de unge heste op, helt fra første håndtering, over første longering, til den unge hest er klar til at gå med rytter, og sidst men ikke mindst sikkerheden som naturligvis altid er i højsædet.

Efterfølgende var der praktisk gennemgang med tre unge heste som blev vist under rytter, og her var de alle tre i aktion, hvor tilskuerne kunne følge med i hvilke ting der blev fokuseret på, når rytteren var i sadlen.

Det var tydeligt et super engageret team, som var klar til at dele deres erfaringer og viden med publikum.

Et spændende arrangement med livestreaming, som bestemt også fangede ude i stuerne.