Tre debut ture i toppen af dagens "procentklasse" i Karlslunde

IMG_1134.jpg

Procentklasser er kommet for at blive

Til distriktsstævnerne har rytterne rig mulighed for at øve sig på de sværeste niveauer, og det giver selvfølgelig nogle spændende klasser med mange forskellige ekvipager som prøver kræfter med ex. Svær Intermediaire, Intermediaire II og Grand Prix.

Speciel top 3 i dag

Tre rutinerede ryttere, Anne Troensegaard, Joachim Thomsen og Selina Vittinghus var alle på “ukendt” grund med deres heste idag.

Dagens vinder med 72,632% Anne Troensegaard med verdens bedste Traki, som Anne kalder den 10-årige vallak Kipling TSF e. Hofrat / Hohenstein debuterede i Intermediaire A idag. Om turen siger Anne “Han var virkelig fin og afslappet på banen. Han mangler stadig styrke til passage turene, men det kommer. Jeg er så glad for min lille Traki”, fortæller Anne.

Dagens nr. to var den 10-årige hoppe Bonnaquiqui e. Bonifatius / Rotspon med Joachim Thomsen I sadlen. Det var ikke Grand Prix debut til Bonnaquiqui, da hun havde gået turen tidligere med Rune Willum, men sammen med Joachim Thomsen var det debut, og samtidig også deres første start nogensinde sammen. “Turen gik ok, men vi havde alt for mange små fejl undervejs. Det var tydeligt at mærke at det var lang tid siden hun havde været til start, så hun var noget ukoncentreret under vejs. Vores træning hjemme inden starten i dag har været super god, så nu skal vi bare have det med på banen, og lige nu tænker jeg vi er klar til start igen i næste weekend for at få koncentrationen tilbage på rette spor”, fortæller Joachim Thomsen som sluttede som nr. 2 med 68,900%.

Første uplacerede var Stutteri Atterupgaard rytter Selina Vittinghus med den 10-årige hoppe Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M / Gribaldi. Det var parrets debut i Intermediaire II og første store skridt på vej mod målet Grand Prix. Efter turen fortæller Selina: “Vi havde ingen øvelsesmæssige fejl, men kunne godt mærke jeg ikke havde hende helt hvor jeg gerne ville have hende i mine piaffe ture, da hun er i brunst. Og under vejs med lidt spændinger der går ud over form og kontakt, men ellers er jeg rigtig godt tilfreds med vores debut,” siger Selina. Parret fik 68,816%

Screen+Shot+2020-06-21+at+17.34.23.jpg