🥇🥈🥉🇩🇪EM kürfinalen også med rent tysk podie

Screen Shot 2020-08-14 at 15.41.45.png
Screen Shot 2020-08-14 at 15.41.55.png

Danske placeringer som nr. 5, 8 og 12 i dagens kür finale

Et flot EM for de danske juniorer, hvor de kan rejse hjem med hold sølvmedaljer, og 4 stærke ekvipager som red op til deres bedste.

Dagens kür finale blev ikke uventet med tyskerne på podiet, men måske en lille overraskelse at det ikke blev Blickfang HC der løb med 3 guldmedaljer. Istedet leverede Valentina Pistner med Flamboyant OLD (tidligere Nürnberger Burg-Pokal vinder under Isabell Werth) en super flot, velbalanceret og smidig tur og dommerne var heldigvis også enige i at det var dagens vinderekvipage.

Kristian og Zhivago leverede en rigtig god kür tur, hele trav turen flyver godt med god vendinger, volter og traversader, desværre bliver begge skridt pirouetter lidt ubalanceret men det virker heller ikke helt optimalt at komme direkte fra traven til få skridt i samlet og ind i pirouetten, god galop tur desværre i dag med to urene changementer. Musikvalget kunne godt have været mere iørefaldende og mangler at understøtte de enkelt øvelser mere.

Alexander og Sa´va med en skarp tur. Flot indridningsparade, den første korte diagonal med øgning hvor Sa´va desværre mister rytmen i et enkelt trin. Aktiv og flydende trav tur, i traversaden til venstre springer Sa´va lige i galop i to trin men Alexander har hende hurtigt tilbage i traven og gør øvelsen færdig, god skridttur, lidt store pirouetter, rigtig god galop tur med mange vendinger og fine changementer, musikken passer fint hele vejen og god koreografi.

Frederikke og Zafina med rigtig god kür. Flot fra start, aktivt og flydende travprogram med bl.a. flotte traversader, og god balance i vendinger, god skridttur og fornuftig koreografi med skridten lagt væk fra dommerne, god galop tur, desværre med en changements fejl i en lidt ubalanceret linie på buet spor med kontragalop.

Savner mere ungdommelig/moderne musik valg generelt i dagens finale.

Se resultaterne her.