De danske ungryttere slutter den individuelle konkurrence som nr. 7, 8, 9 og 10

Aatoftens Dornier og Laura Jarlkvist Rasmussen - foto: Łukasz Kowalski

Aatoftens Dornier og Laura Jarlkvist Rasmussen - foto: Łukasz Kowalski

Sidste danske ekvipage i den individuelle ungrytter konkurrence var Laura Jarlkvist Rasmussen med Aatoftens Dornier. De leverede en super stærk præstation med flere highlights bl.a. flot flow i travturen, super flotte galop pirouetter med flot balance og kontrol med rigtig fin forberedelse, og hvor hun hele tiden har Dornier foran sig. Begge serier sidder også lige i skabet. Generelt fremvist i en flot form hele vejen.

Dornier og Laura - Flot parade, super fine og versader, volter og traverser på begge volter i god rytme og med godt flow, lidt spændt parade med tilbagetrædning, god skridt tur med god afspændthed i den frie skridt, god overgang til galop, mister en smule runding i galop travers til højre, flot 1. pirouette og god balance, flotte 4ere, super flot 2. pirouette med flot kontrol og samling, super 3ere, flot fri galop og changement på diagonalen, god afslutningsparade.

Desværre blev marginalerne så tætte blandt de 4 danske piger at det blev Maria Mejlgaard Jensen og Antango du Feuillard som trak det kortest strå, og desværre ikke kommer til start i morgendagens kür finale.

Meget tilfreds landstræner

Landstræner Dennis Fisker kan inden morgendagens kürfinaler se tilbage på to sportslige fantastiske uger, først med junior team sølv og i går med ungrytter team bronze. “Ingen af rytterne har tabt terræn når de har været på banen, alle har været klar til opgaven, og fælles for dem alle har været meget få tekniske fejl. Jeg er stolt over deres individuelle præstationer og de forberedelser de er kommet med hjemmefra, og jeg kan mærke at vores samarbejde gennem en årrække nu virkelig giver det team sammenhold som skal til i mesterskabs sammenhæng. Nu glæder vi os bare til kürfinalerne, hvor pigerne er klar til at give tyskerne og hollænderne kamp til stregen,” slutter Dennis Fisker.

Screen%2BShot%2B2020-08-20%2Bat%2B12.14.55.jpg

Og så kom der danskerne 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Screen%2BShot%2B2020-08-20%2Bat%2B12.15.05.jpg