Velforberedt avler webinar I region 4 "Opstart - kom godt fra start"

Screen Shot 2021-02-24 at 19.34.29.png

Kl. 19.30 I aftes var der premiere på online avler webinar i region 4

Der var stor tilslutning til aftenens webinar som var arrangeret af tre region 4 ildsjæle, formand Victoria Mortensen Johnsen (avler af springheste), Bente Graasbøll (Langholt Dressage Horses) og tidligere formand for region 4, Annethe Winther (avler af dressurheste) der sammen står i spidsen for regionens kursusudvalg.

Victoria bød velkommen til alle online og udtrykte begejstring på teamets vegne over hvor mange der havde tilmeldt sig aftenens webinar. Enkelte havde lidt tekniske udfordringer og dem fik man hurtigt hjulpet med.

Herefter tog Bente Graasbøll over og startede helt fra scratch med at guide seerne fra drømmen om at være avler, over hvilken hoppe har jeg til rådighed, vil jeg drive det som en virksomhed eller bare hobby, hvor meget tid vil jeg bruge på det, hvor mange penge vil jeg bruge på det, kan/vil jeg selv passe hestene, og hvad siger familien egentlig til at min drøm er at være avler. Alt sammen understøttet af super godt planche materiale under vejs.

Rigtig mange relevante bolde blev spillet op, og værdifuldt med top erfarne avlere bag arrangementet, hvor man tydeligt kunne fornemme at der var tænkt på ALT.

Herefter fortsatte Annethe med en historisk gennemgang af Dansk Varmblod siden starten i 1979, og ikke uvæsentligt har Annethe været med helt fra starten, og endda også en del år før det blev til Dansk Varmblod.

Debatten og spørgelysten udeblev lidt, men tænker handler om at folk ude omkring i stuerne lige skal føle sig lidt mere hjemme i at kunne udtrykke sig live online, enten for åben mikrofon eller på chatten.

Om premieren på webinaret i region 4: “Vi havde egentlig sat arbejdet igang med henblik på café aftener lokalt i regionen. Da alt så blev lukket ned, tog vi chancen og gik online. Vi har været SÅ spændte på om der var interesse for webinaret, men havde besluttet at køre det selv om der nok max ville være 5 tilmeldte. Vi kan nu se, at vi på denne måde kan nå ud til mange flere hvilket jo egentlig kun er super godt - både for DV og avlerne. Så Covid har også bidraget til et kæmpe fremskridt for os i forhold til vores kommunikation. Selvfølgelig kan vi gøre det bedre end i går, men nu er vi på vej og er top motiverede til at fortsætte rejsen!”, fortæller Bente Graasbøll.

Stor cadeau til de tre super velforberedte ildsjæle. Næste gang er emnet “Min hoppe”

Screen+Shot+2021-02-25+at+09.35.41.jpg
fullsizeoutput_9f.jpg