Husk at du kan følge med onsdag aften kl. 19.00 på Webinar fra Blue Hors med deltagelse af DV´s avlsledelse og Casper Cassøe Krüth

164408262_4041265325938236_5498322376592209530_o.jpg

Deltag i et DIREKTE webinar, hvor Blue Hors´ avlsleder Martin Klavsen sammen med DV’s avlsledelse og Casper Cassøe stiller skarpt på hvor dansk avl er på vej hen.

Nu har du mulighed for at få et grundigt indblik i de tanker avlsledelsen har gjort sig om at skabe en klar retning, som gør at dansk avl også om 20 år kan gøre sig gældende på verdensplan. Det hele foregår DIREKTE hvor formen dels bliver video med LIVE kommentarer dels åbne diskussioner via TEAMS.

Har du spørgsmål til enten ledelsen, Martin eller Dansk Varmblod er det nu du har muligheden for at komme på banen. Skriv dit spørgsmål i formularen https://www.bluehors.com/.../avlerarrangement/webinar-om-avl

På webinaret vil Martin endvidere tage os en 360 gr. tur rundt om de nykårede hingste i Blue Hors kollektion 2021 og give sit bud på hvilke egenskaber han mener en komplet hingst skal rumme for at den kan møde fremtidens krav.

Det er gratis at deltage og webinaret kan følges direkte af alle interesserede. Det vil samtidig blive optaget og efterfølgende lagt ONLINE til streaming for medlemmer af BLUE HORS PLUS.

Program ca. 90 min:

  • Intro
    Præsentation af de nykårede Blue Hors hingste ved Martin Klavsen
    Martin svarer på spørgsmål fra seerne
    Hvordan sikrer Avlsledelsen at dansk avl er på verdenskortet om 10 år?
    Åben forum - spørgsmål og diskussion
    Hvordan ser fremtidens Herning ud? - ved Casper Cassøe
    Hvilke fordele tilbyder Dansk Varmblod sine medlemmer - ved Caspar Cassøe
    Åben forum - spørgsmål og diskussion
    Afslutning ved Martin Klavsen