Super flot CDI4 Grand Prix kür debut i aften til Lone Bang Larsen med Thranegaardens Rostov

Thranegaardens Rostov med Lone Bang Larsen - foto: H2R

Thranegaardens Rostov med Lone Bang Larsen - foto: H2R

Til tonerne af Adele viste Lone og Rostov en super flot kür i aftenens Grand Prix kür i Aachen

Det smukke oplyste Deutsche Bank stadion dannede rammen om aftenens flotte kür som blev vundet af Desperado og Emmelie Scholtens.

Lone Bang og Rostov var klar til at vise deres kür for det skarpe tyske publikum - og de skuffede ikke. Den imponerende kulisse ser ikke ud til at give hverken Lone eller Rostov synlige sommerfugle i maven. Hele turen virker de imponerende skarpe, og musikken er super flot i forhold til øvelserne en for en, hvor bl.a. etterne bliver præcist i rytme til musikken og antal changementer. Det ligner alt andet end en international debut kür, og bestemt heller ikke en urutineret Rostov som indtager det store stadion med flot overblik og afspændthed.

Ingen tekniske fejl, flotte serier og gode pirouetter, super afspændt skridt tur og flotte øgninger. Rostov ligner en rigtig kammerat på banen som hele vejen følger Lone´s anvisninger. Passage turene bliver lidt mekaniske af jorden men stadig med super aktivitet og piaffe turene fungere godt.

Det var også tydeligt at Lone havde overskud til den sidste midterlinie hvor hun tydeligt opfordrede tilskuerne at klappe dem “i mål” de sidste meter.

Super flot afslutning af Aachen for Lone og Rostov men også der spæde første skridt på den helt store scene. Et par vi helt sikkert vil se meget mere til, og hvor der med dagens 5. plads med 77% stadig er potentiale til mere.

Se hele resultatet af klassen her.