Torsdag aften og søndag morgen CDI3* Grand Prix og Grand Prix Special i Herning

NYHED PÅ DVHERNING.DK

CDI3* stor tur med både spændende danske og internationale ekvipager

Det er ikke kun i den internationale 5* tur at vi får top ekvipager på banen i Herning i næste uge, torsdag aften starter CDI3* turen med Grand Prix klassen, hvor der er flere top navne på listen.

Fra Danmark kommer bl.a. Lone Bang Larsen med DV vallakken Bakkely´s Onandt e. Onassis / Michellino, avlet af Preben Hald. Parret kommer med en frisk Grand Prix sejr fra landsstævnet i Hedensted. Også Carina Cassøe Krüth er klar til start i den 3-stjernede tur sammen med DV vallakken Heiline´s Zackton e. Blue Hors Zack / Come Back II, avlet af Stald Heiline, ekvipagen kommer med en sejr i Intermediaire II og en 3. plads i Grand Prix fra landsstævnet i Hedensted.

Anne Troensegaard og Kipling TSF har gjort klar til Herning med en flot sejr i Grand Prix kür fornylig til det internationale stævne i Le Mans i Frankrig.

Internationale debut ekvipager

Nana Christine Christiansen er klar til international debut sammen med den nu 19-årige DV hoppe May-Day Graftebjerg, som jo tidligere har været redet af Carina Cassøe Krüth, men som Nana fik muligheden for at overtage for knap 2 år siden, idet hun gerne ville høste erfaring på Grand Prix niveauet. Betina Jæger Jensen er klar for første gang med Lusitaner hoppen Actuelle de Massa som tidligere har været redet internationalt af franske Anne Sophie Serre.

Udenlandske profiler

Tyske Lena Waldmann er også til start i den 3-stjernet tur med hingsten Cadeau Noir, svenske Jeanna Högberg med Astoria, spanske Severo Jurado Lopez med Dahoud og norske Isabel Freese med Total Hope OLD er nogle af de udenlandske profiler vi får at se på banen i Herning.

Begge CDI3* klasserne er sponseret af Helgstrand Dressage.