Så gøres der klar til FEI World Cup finale LIVE fra Leipzig torsdag og lørdag aften

World Cup finale med Cathrine, Carina og Nanna

For de 3 unge danske ryttere er det fælles debut i World Cup finalen, og alle er velankommet til Leipzig og hestene har været ude at strække benene. Inden afrejsen fortalte de alle 3 at de havde haft super træning op til stævnet og glædede sig meget til finalen.

Cathrine har tidligere været tæt på World Cup finalen i bl.a. 2020 hvor målet jo var OL, ligesom også Nanna helt tilbage i 2014 var kvalificeret til finalen (blot 21 år gammel) sammen med Millibar, som desværre ikke kom til start, da han ikke gik gennem vet check.

Danmark og Tyskland er de eneste to nationer som har 3 ekvipager med i finalen (som er max. fra hver nation).

I dag kl. 14.00 er der vet check og kl. 16.00 trækkes der lod om startrækkefølgen indenfor hver gruppe. De lavest rangerende på FEI World Ranking rider i første gruppe og de højest rangerende rider i sidste gruppe.

Se forklaring på lodtrækningen her:

Årets World Cup finale som afholdes i Leipzig er med World Cup short Grand Prix klassen torsdag aften kl. 18.30 og World Cup Grand Prix kür finale lørdag aften kl. 19.10. Der rides om en samlet præmiesum på ialt 300.000 euro, med 25.000 euro i Grand Prix klassen og 275.000 euro i küren.

Begge dage vil H2R være med live med lidt ekstra info og kommentarer på hver enkelt ekvipage via Clipmyhorse/FEI-tv.

Link til start og resultater finder du her.

Et kig på deltagerfeltet giver bestemt forhåbninger om topplaceringer til de 3 danske ekvipager.

Deltagere:

Dommerteamet: