Blue Hors sælger Zatchmo

Nanna Merrald - foto: H2R

Nanna Merrald har gjort det nærmest umulige - hun har gang på gang formået at sætte sig i sadlen på allerede uddannede og succesfulde heste på Blue Hors, og fået det optimale ud af samarbejdet med hver enkelt hest. I rækken af heste er naturligvis også den 13-årige Blue Hors Zatchmo, hvor det igen er blevet til et succesfuldt partnerskab.

Parret debuterede internationalt sammen tilbage i februar i Le Mans med 2 sejre til +75% og igen succesfulde i Herning i marts med +75 i den 5-stjernede tur.

Lige nu har Nanna to heste til rådighed frem mod VM, 17-årige Atterupgaards Orthilia og 18-årige Blue Hors Zack, derudover har hun jo både Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors St. Schufro som desværre pt. ikke ser ud til at være aktuelle på konkurrencebanerne.

Salget af Blue Hors Zatchmo kommer på et tidspunkt med VM på hjemmebane i august, hvor selv Isabell Werth har udråbt danskerne til "dem der skal slåes".

Hvis man kigger lidt længere frem til OL i Paris om 2 år, så ville Blue Hors Zatchmo til den tid være 15 år, og stadig en uhyre vigtig og værdifuld hest for både det danske team og for Nanna.

Nanna har naturligvis flere talentfulde heste på vej mod den store sport, men desværre nu uden Zatchmo til at holde hende seriøst inde i gamet efter Orthilia og Zack, som formodentlig begge takker af i topsporten indenfor en overskuelig tid.

Set fra et sportsligt synspunkt er det super ærgerligt, at Blue Hors vælger at sælge en oplagt team hest netop nu.

Læs nyheden fra Blue Hors her.