Høj kvalitet i toppen af dagens Grand Prix klasse i Frederiksværk

Frederiksværk kunne igen i år byde på smukt vejr i en smuk kulisse, til dagens Grand Prix klasse, hvor der var 18 ekvipager var klar til start.

Hvis ikke man havde taget turen til Frederiksværk, kunne man følge med via livestream på Zibrasport Equest.

Dagens vinder blev Anna Zibrandtsen med den 11 årige vallak Quel Filou OLD. Parret viste en flot tur uden tekniske fejl. Quel Filou er virkelig en wauw hest med masser udstråling, og en hest man tænker “hvad er det for en?” når den kommer rundt om banen.

Flot form og udtryk hele vejen, eksplosive fri trav tur men stadig i flot balance og masser frihed. Alle 3 gangarter med kvalitet, god passage mens der stadig mangler lidt mere sikkerhed i piaffeturene og de tilhørende overgange.

Michael Søgaard har igen produceret en Grand Prix hest, denne gang den smukke 12-årige Fürstenball søn Fredensdals Fountain avlet af Linda Falensteen og Martin Strande. Det er en hest som passer super flot til Michael, og man mindes sidst Michael succesfuldt red skimlen Faisal. Power og udtryk hele vejen, flotte vinkler i passage og piaffe, super flotte gennemsprungne serier, og heller ikke nogen hverken øvelsesmæssige eller kvalitetsmæssige svagheder.

Joachim Thomsen tager sig flot af to placeringer i dagens Grand Prix, som nr. 3 med Aarøe´s Ghandi og nr. 5 med Vichy Pax, begge heste velforberedte og med Vichy som jo stadig er helt grøn på Grand Prix niveauet men viser rigtig fine kvaliteter.