450 hestefolk samlet til fælles spisning inden Følauktion Jylland

Stemningen var god og der var udsolgt til fælles spisning i den store hal på Vestbirk Ridecenter inden aftenens følauktion. Det hele var jo stablet på benene via en stor flok frivillige hjælpere, sammen med elever fra Vestbirk Efterskole.

Eftermiddagens præsentation forløb rigtig godt, og selvom det blot er 2 omgange til hvert føl, får man mulighed for at danne sig et ret godt indtryk, og jo i særdeleshed også værdifuldt idet der ikke var videoklip på alle føl i kollektionen. Generelt præsenterede alle føllene sig bedre LIVE end på video præsentationen, hvilket jo var yderst positivt. Faktisk var det kun et par stykker af føllene som var lidt præget af vækst på nuværende tidspunkt.

Det var en meget stor kollektion var klar til det købelystne publikum, og generelt var der rigtig god aktivitet og bud fra forskellige aktører i hallen.

Kvaliteten af føllene var generelt rigtig god, og DV avlerne i de tre regioner 4, 5 og 6 kan bestemt godt være stolte over deres avlsarbejde.

Aftenens dyreste føl blev ikke uventet solgt til Helgstrand Dressage, som var repræsenteret via Esben Møller som sikrede sig sidste bud på hingsteføllet Borgbjergs Victory e. Valverde - Tailormade Temptation - Michellino avlet af Jørn Dahl, Holstebro. Et føl med god størrelse, og som samtidig også viste rigtig god bevægelse i god balance. Det endelige bud blev kr. 225.000.