50 DV ungheste klar til Unghestechampionatet (+10 følgende som er reserver)

Fire egnethedstester er afsluttet

Tilslutningen til årets egnethedstester har været større end i mange år. Årets sidste egnethedstest fandt sted i går i Region 1 med et kæmpe deltagerfelt på 60 startende. Desværre var der ekvipager på venterliste som ikke kom til start. (Mon ikke der for fremtiden er basis for opsamlingsheat i både øst og vest, hvis deltagerantallet igen springer rammerne).

Til årets Unghestechampionat er ALLE ekvipager med mindst 820 point kvalificeret (51 ialt), og idet Kecia Sandvig med Foxy Secret MJ har redet kvalifikationen i både region 3 og i går i region med samme point 840 tæller de alene en gang. Susanne Barnow og Kjeldgårdens Django har også deltaget to gange med hhv. 820 point fra region 5 og 870 point fra region 7. Det giver en ekstra plads til den bedste af de ekvipager som slutter med 810 point og højeste score i kapacitet og ridelighed.

De 10 reserver er alle ekvipager med 810 point, ialt 14 ekvipager, hvoraf de 6 er med bedste kapacitet og ridelighed og de restende er ligeplacerede med 8,0 i kapacitet og 8,0 i ridelighed.

Region 3

Region 5

Region 7

Region 1