VIDEO - Jane Serup Jensen og Desperada vinder af deres internationale Intermediaire I debut i Le Mans

Jane Serup Jensen og Desperada vinder af dagens internationale Inter I i Le Mans - privat foto.

De danske ekvipager klar til andendagen i Le Mans

Formiddagen stod på Intermediaire I med de to succesfulde ekvipager fra gårsdagens Prix St. Georg, nemlig Jane Serup Jensen med Desperada og Anna Kasprzak med Everian L. De to danske ekvipager havde starttid lige efter hinanden i dag, med Jane og Desperada først.

Selvom det blot var parrets 2. start i Inter I (de debuterede fornyligt til landsstævnet i Esbjerg med 69,912%) så efterlod Jane kun få point under vejs i turen. Generelt rider Jane turen med dejligt overblik og Desperada ligner en rigtig kammerat derinde, som går hver øvelse efter rytterens anvisninger, og Jane får gjort hver enkelt øvelse færdig, også selvom der opstår et par mindre ting under vejs i dag. Specielt fint overblik da Desperada kommer lidt bagom hjælpen i den første pirouette, hvor Jane bare kommer videre, og får lavet den næste pirouette super flot og velbalanceret.

En super præstation og uanset hvad, er det bare ekstra flot, at komme som et helt ukendt “amatør” kort og tage sejren.

Jane fortæller efter dagens tur: “Jeg havde jo aldrig drømt om det her, men kom jeg herned med håbet om et par gode ture, og ikke mindst at samle noget international erfaring. Jeg var spændt på at komme ind i arenaen sammen med Desperada, men hun var bare den bedste kammerat som altid. Det har været en fantastisk rejse hertil sammen med Desperada, og jeg er naturligvis super taknemmelig for opbakningen fra Anne-Marie og Allan (Både Anne-Marie Hosbond og Allan Hansen har været med på sidelinien som trænere på rejsen). En helt igennem særlig oplevelse ,som jeg er utrolig glad og stolt over,” siger Jane.

Imorgen er parret klar til deres første kür tur nogensinde. Jane har fået lavet en kür hvor Louise Tandrup har lavet musikken til.

Placeret som nr. 4 i dag er Anna og Everian som viser en god trav tur i god balance, den samlede skridt er knap hel samlet mens den frie skridt er super god, med stor overtrædning hvor Everian længer rammen og tager kontakten rigtig fint. Super galoptur bortset fra to fejl i dag som koster. Der indløber fejl i 3´er serien, ligesom balancen mistes ud af galop pirouetten til højre.

Se resultatlisten her.