Anna, Anne-Marie og Jane slutter Le Mans af med flere flotte præstationer

Jane og Desperada placeret som nr. 2 og Anna og Everian L vinder af dagens Intermediaire I kür - privat foto.

Intermediaire I kür og Grand Prix Special med både sejr og 2. plads til Danmark

Lige før middag i dag var Anna Kasprzak med Everian L og Jane Serup Jensen med Desperada klar til at ride Intermediaire I kür.

Anna og Everian L lagde ud med en meget stræk tur. De havde rystet gårsdagens knap så skarpe tur af sig og viste en flot og powerfuld tur uden tekniske udfordringer. Masser kvalitet under vejs. Anna som jo er super rutineret, også i kür, havde lavet en god kür med musik der understøttede koreografien rigtig fint. Sejren var i hus med 76,375% og enigt dommerpanel. Dermed sikrede Anna igen, at franske Le Mans kunne nyde den danske nationalmelodi endnu engang i den her weekend.

Jane og Desperada var også klar til kür, og igen i dag det var deres fælles debut. Jane kommer lidt presset fra start, da det ser ud til at timingen for inden var en smule knap, desværre springer Desperada i galop i den første travers til højre, men Jane fanger hurtigt traven igen og kommer flot videre. Derfra en flot tur med god power og overblik. En virkelig flot debut weekend for ekvipagen, og Le Mans viser endnu engang. at det er det perfekte danskerstævne.

I Grand Prix Specialen var der endnu en dansker debut tur, nemlig med Scarlett og Anne-Marie Hosbond. Ingen af parterne havde nemlig prøvet kræfter med Grand Prix Special tidligere, men det lignede langt fra en debut tur. Anne-Marie rider selvsikkert hele turen, og det giver også ro for Scarlett som bare udføre opgaven øvelse efter øvelse. Set fra sidelinien er ekvipagens store force at Anne-Marie både kan og får lov til at bede om mere hvor det er nødvendigt - et utrolig vigtig “redskab” til fremtiden. Selvom timingen naturligvis ikke sidder helt i skabet i piaffeturene, så er kvaliteten der, og frem for alt bevare ekvipagen overblikket sammen. Det var en rigtig flot debut som lover godt for fremtiden. Parret slutter som toer med 70,149% og et enigt dommerpanel.

Addict de Massa og Anna Kasprzak var klar igen i dag. Rutineret får Anna vist en rigtig solid tur uden tekniske fejl, alene med nogle mindre ting under vejs, men generelt et afspændt og harmonisk billede. Parret slutter med 72,872% og deres 2. sejr i Le Mans.

Dagens flotte dansker top i Grand Prix Special her med træner Allan Hansen - privat foto.