Michala Damm-Frydenberg klar til international CDI3* Grand Prix debut i Lier

Michala Damm-Fydenberg - privat foto

International Grand Prix debut

Når det internationale stævne i belgiske Lier starter i næste uge, er der kun to danske ekvipager med i CDI3* turen, nemlig international Grand Prix debutant Michala Damm-Frydenberg med den 13-årige vallak Laissez-Faire E e. Blue Hors Leredo / Rambo, avlet og ejet af Stutteri Empex samt Karoline Louise Skøt med Midtgaards Zamir som har redet et enkelt internationalt stævne sidste år i Flyinge.

Michala fik “Lasse” ind i tilridning som 3 års, og som 6 års lavede avlerne og Michala en aftale om fremtidig uddannelse, som lige nu bringer dem til international Grand Prix debut.

Begge ekvipager trænes til dagligt af Vivi Vang-Lauridsen, og da hestene er vant til at køre sammen, fik Michala og Karoline sat kryds i kalenderen til Lier stævnet, hvor de drager afsted mod imorgen.

Michala har sine heste stående på Heslegård, men har i ca 8 år haft samarbejde med Christian Vang-Lauridsen, med et lille afbræk, men Michala starter sin dag hos Christian og Vivi hvor hun rider 4 heste, heriblandt 13-årige Thyfon Holmklit e. Tailormade Temptation / De Noir, avlet Trine Udklit Sørensen, hvor parret fornylig vandt deres 2. Grand Prix start. En af de heste hos Vivi og Christian som Michala sammen med Vivi har uddannet hele vejen.

Michala har jo tidligere redet bl.a. både UVM og Falsterbo, og nu klar til international Grand Prix debut i belgiske Lier.

Danmark er repræsenteret i stort tal til stævnet i alle kategorier, og Pony, Junior, Ungrytter og U24 klasserne starter allerede onsdag, og med senior er i weekenden.

Hele stævnet kan følges via livestream på ClipMyHorse.

Senior

U25

Ungrytter

Junior

Pony