Startlisterne online til årets første championatskvalifikationer i Midtsjællands Rideklub med udtagelse til Falsterbo

Selina Solberg Vittinghus - foto: H2R

Midtsjælland er på lørdag klar til at skyde årets første championatskvalifikationer i gang.

Samtidig med championatskvalifikationerne er det jo også udtagelse til sommerens Falsterbo stævne, hvor de to bedste i 5 års, 6 års og 7 års automatisk indløser den svenske billet.

Det er altid super spændende at se startlisterne, specielt med de 4 års heste, som jo for langt de flestes vedkommende er første gang man ser dem.

Jan Møller Christensen er på listen med hesten Qurt e. Quaterhit/BH Don Schufro avlet af Lotte og Gert Buchhave. Et nærmere kig på afstamningen vidner om, at Qurt har samme mor som Grand Prix aktuelle Grand Galiano under Rikke Dupont.

Natasja Arndt fra Stutteri Vilard er til start på hjemmeavlet hoppe Vilard´s Fiolin e. Franklin / Sandro Hit. Victoria Vallentin er klar til championatskvalifikation på den særdeles spændende hoppe Lygums Zelina e. Blue Hors St. Schufro / Blue Hors Zack (ekvipagen så vi sammen for første gang til hingstepræsentationen på Blue Hors i marts måned).

Et kig ned over listerne med de forskellige årgange finder man selvfølgelig også Atterupgaard rytteren Selina Solberg Vittinghus som er repræsenteret med en enkelt hest i 4 års klassen, to heste i 5 års klassen, en i 6 års klassen og en enkelt i 7 års klassen (Atterupgaards Lady Hamilton, årets hoppe i Dansk Varmblod 2019 e. Dante Weltino OLD / Stedinger, ejet af Charlotte Hamilton/Hamilton Horses).

Her finder du alle startlister.

MELLEMRUNDE Mellemrunde – kvalificerede heste:

Til mellemrunden er heste kvalificeret, såfremt de til en kvalifikation til PAVO og Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste har opnået følgende gennemsnit:

  • 4-års heste: En opnået score ved et kvalifikationsstævne på 7,8 / 78,00 %

  • 5-års heste: En opnået score ved et kvalifikationsstævne på 7,8 / 78,00 %

  • 6-års heste: En opnået score ved et kvalifikationsstævne på 7,8 / 78,00 %

  • 7-års heste: En opnået score ved et kvalifikationsstævne på 7,2 / 72,00 %

Næste weekend er det championatskvalifikation i Billund med Falsterbo udtagelse.