Førstedagen til landsstævnet i Århus med spændende nye ekvipager

Landsstævnets første to klasse blev afviklet i dag, og til dem som ikke havde lagt vejen forbi Vilhelmsborg var der alligevel mulighed for at følge med via Clipmyhorse som streamer fra hele stævnet.

MA1 med sejr ti Frederikke Gram Jacobsen og For Emotion

Dagens første klasse MA1 blev vundet af Future Dressage rytter Frederikke Gram Jacobsen som fornyligt har overtaget tøjlerne på den nu 10-årige For Emotion e. Foundation / Sandro Hit, som har været lidt rundt omkring i løbet af sin uddannelse, senest hos Jacob Nørby, Gunnarlunda i Sverige og nu tilbage i hos Anna Kasprzak, Future Dressage.

Sammen med Frederikke Gram Jacobsen ligner den powerfulde For Emotion et rigtig godt match. Lidt ubalanceret indridningsparade men der fra en god travtur med dejlig naturlig sving og bæring, skridten bliver lidt dyr i dag da han bliver lidt på tæerne. Den første halvpirouette i galop bliver lidt spændt i starten, der sniger sig en fejl ind i slutningen af 4er serien. Parret vinder klassen med 71,018%

MBO klassen blev vundet af Daniel Bachmann med Ducati de Lux

De to EM ryttere Daniel og Carina har valgt at “forberede” sig til den kommende uges EM, med start af nogle unge heste til stævnet i Århus.

7 årige Ducati de Lux e. Donkey Boy / Blue Hors Zack som i dag gik den 3. start nogensinde. Flot udtryksfuld langbenet hest med god balance i traven, taktfast god skridt og god galop, hvor den stadig mangler lidt mere sikkerhed og balance i changementerne. I dag indløber der et par mindre tekniske fejl, men parret slutter på 73,974% nok til at tage sejren.

Tæt fulgt af hoppen Tophøjs Diadora e. Donkey Boy / Blue Hors Don Romantic med Carina Cassøe Krüth, avlet af Anette Nilausen og Niels Jørgen Johansen. Det var ekvipagens debut sammen og præstationen rakte til dagens 2. plads i klassen med 73,846%. Rigtig god aktiv power i traven hele vejen, under vejs med lidt spændinger, god skridt tur, god galop med lidt spændinger og et par mindre usikkerheder i changementerne.