Mellemrunden for 6 års heste aflyses - alle er kvalificeret direkte til finalen

Eric Guardia Martinez & My Vitality under årets UVM i Ermelo er klar til finalen med en sejr i kvalifikationen - foto: H2R

Det samlede antal af heste som er tilmeldt året mellemrunder er 17 samt de 6 heste som allerede er kvalificeret via indledende, i alt 23 heste, betyder at ALLE ekvipager er klar til finalen, som for de 6 års er i alt 24 ekvipager + evt. UVM ekvipager.

I fortsættelse til H2R mail mandag til DRF/dressur, er det i dag besluttet at mellemrunden for de 6 års heste bortfalder.

Nyhed på Rideforbund.dk i dag:

Mellemrunden for 6-årige dressurheste aflyst

På tværs af de to stævner hos hhv. Grindsted Rideklub og Heslegård Sportsrideklub er der samlet set 17 tilmeldte i mellemrunden af Pavo og DRF’s championat for 6-års dressurheste. Der er 18 finalepladser, hvilket betyder, at samtlige 17 deltagere står til at indløse en finalebillet. For at spare de unge heste, er det derfor besluttet at aflyse mellemrunden. Ryttere, der var tilmeldt 6-års klasserne i hhv. Grindsted Rideklub og hos Heslegård Sportsrideklub, bedes tage direkte kontakt til stævnearrangør for tilbagebetaling af indskud. Husk at oplyse kontooplysninger.