Danskerne starter denne uges internationale stævne i Tolbert med flotte præstationer

RGS Finest Alegra og Frederikke Gram Jacobsen - screetshot / Clipmyhorse

Førstedagen i Tolbert med sejr i både pony og young rider

Ponyernes konkurrence blevet vundet af Rikke Maria Schoubye Johansen med D´Artagnan med personlige bedste score på 72,571% og enigt dommerpanel. Også med på podiet var Laura Qvist med Der Kleine Lord på en 3. plads med 70,762%, og som nr. 4 Ingeborg Elisabeth Schou med FS Calimero med 70,095%. Victoria Bang Zindorff med Del Classico slutter som nr. 7 og Sofia Rosenkilde med DSP Cosmo Royale som nr. 12

International debut sejr i Young Rider klassen

Future Dressage rytter Frederikke Gram Jacobsen og den 9 årige hoppe RGS Finest Alegra e. Finest / Ampere vinder klassen med enstemmigt dommerpanel med flotte 72,618% (hvor Christine Prip ved M og hollandske Janine van Twist begge havde ekvipagen på 74,118%).

Om dagens tur fortæller dagens dommer ved M Christine Prip: “Det var et meget harmonisk ridt i flot kontakt og med et sidebillede på en løsgjort og balanceret hest. Flot trav tur. Skridten kan samles mere, men helt klar takt. Savner endnu lidt styrke til at tage lidt mere vægt i pirouetterne, men ellers med overskud og kvalitet hele vejen.”

Margretha Rosenkilde og Tiger G slutter som nr. 3 med 69,471%.

Liva Guldager Nielsen med Don Caballero slutter som nr. 17 med 65,706% og Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dahl med Don Furioso slutter som nr. 18 med 65.470%.

Juniorerne

I junior klassen bliver Cornelia Munch Sinding med Lord Hamilton placeret som nr. 6 med 69,394%. En fin flydende tur med super skridt tur, desværre indløber der en enkelt changements fejl. Parret har kun været til start en gang tidligere internationalt sidste år i juni måned i Hagen. Og placeret som nr. 7 er Theresa Rosenkilde med Blue Hors Zwobber. Parret viser en teknisk fin tur, men under vejs i travturen får man lidt fornemmelsen af at tempoen er vel frisk, da det går lidt udover balancen og det samlede billede. Parret slutter med 69,182%.

U25

Jakas Don Louvre og Karoline Rohmann bliver bedste dansker i U25 Inter II klassen i dag med 69,363% og placeret som nr. 7 og uden tekniske fejl.

Placeret lige efter er det hollandsk bosatte Thea Bech med Dionisos hvor der indløber en fejl i middelgalop med changementet, samlet score 69,167%.

Alexander Helgstrand og Super Mario slutter som nr. 13, hvor bl.a. piaffe turene ikke fungere helt optimalt samtidig med, at den samlede skridt desværre ikke er i korrekt takt, uagtet at dommerne tilsyneladende stadig ser den samlede skridt til 7,0 - 6,0 - 6,5!

Som nr. 23 med 60,137% slutter Victoria Bonefeld med Bolero, som allerede inden startsignalet så meget spændt ud og det lykkedes desværre kun delvist at bringe koncentrationen tilbage under vejs.

På H2R Facebook findes løbende kommentarer på de 4 ekvipager.