5 års finalen blev næsten en ren magtdemonstration fra team Helgstrand Dressage

Med 9 startende ekvipager, hvoraf 7 var fra Helgstrand Dressage var magtdemonstationen åbenlys.

Betina Jæger Jensen tager flot både 2. og 3. pladsen. Quantum Touch e. Quaterback/Royal Dance bevæger sig elegant med høj kvalitet hele turen og giver et billede af top kvalitet når det er allerbedst. Hoppen Flora e. Floriscount/Hohenstein går en overbevisende tur med super balance og power. Formen er god, men kunne godt ønskes lidt flottere rund fra naturen.

Nr. 4 Andreas Helgstrand rider vallakken Glenn S&S e. Ampere/San Brentano. En hest som passer Andreas super godt og som giver et flot power billede. 

Nr. 5 - ikke team Helgstrand Dressage ekvipage, Carina Cassøe Krüth og Heiline´s Danciera kommer til finalen med en 2. plads fra trøstfinalen. Selvom Danciera er tydeligt faldet bedre til over dagene, så skjuler der sig stadig lidt høj spænding i den spændstige og særdeles smukke og velgående Fürstenball datter, som ikke helt lader Carina ride gearene fuldt ud selvom vi er kommet frem til 3. konkurrencedag i træk - det tegner godt for fremtiden. 

Nr. 8 - ikke team Helgstrand Dressage ekvipage, Morten Kappel med Kamar´s Don Noir Hit e. Romantic / De Noir er blevet væsentlig forbedret i formen siden UVM, men viste dog deres bedste tur i den indledende konkurrence, hvorfor formen var rimelig lukket. Dommerne mente i dag at traven var til 8,8 og dermed på samme niveau som Danciera og Grand Galaxy Win. 

Desværre blev det til afbud fra Michael Søgaards Jukebox da han havde pådraget sig en åben sårskade i boksen natten til fredag, og blev i stedet kørt til Højgaard Hestehospital til nærmere undersøgelse.