Severo og Fiontini har et helt særligt partnerskab - nu med endnu en mesterskabstitel

Ekvipagen er blevet godt forvendt med publikums begejstring, og Fiontini lader sig ikke mærke med at publikum spontant klapper inden den sidste midterlinie er færdig.

Masser af smidighed og top timing. Lidt små spændinger under vejs, men ikke noget som kunne true deres suverænitet i toppen af feltet.

Anne Troensegaard og trakehneren Kipling måtte tage til takke med en flot 2. plads. Anne giver ligesom Severo gas hvor der er mulighed, og det er en super gennemarbejdet Kipling som er med hele vejen.

Sanne Henningsen hører ligesom Anne Troensegaard til de rutinerede damer, og det er tydeligt at Sanne og Wilson Stensvang har en plan og den følger de. Umiddelbart kunne man godt ønske sig mere sving og bæring i traven, men Wilson går hele turen i en naturlig lukket form og naturlig balance, og både skridten og galoppen inklusiv changementer er med høj kvalitet og bliver også belønnet af dommerne. 

Daniel Bachmann har lidt spændinger hos begge hingstene Blue Hors Zee Me Blue og Blue Hors First Choice i dag, men uden tekniske fejl. Sidstnævnte First Choice ligner en super spændende hest for fremtiden.

Med nye dommere i dagens finaler var det naturligvis også nye øjne og anden bedømmelse end de foregående indledende konkurrencer, så selvom Thomas Sigtenbjerggaard og hingsten Vincent Maranello leverede deres bedste tur over dagene faldt det ikke helt i dommernes smag.