Marlies van Baalen og Dior Johnson vinder Prix Sct. Georg i Odense

Den intense arena var også en stor mundfuld for flere af hestene i dagens lille-tur.

Hollandske Marlies van Baalen med Dior Johnson som træner med Nicole Werner viste en flydende, let og ubesværet tur, eneste lille ting var changementet efter den første pirouette. Parret vinder med 73,184%.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter bliver nr. 2. Flot form og udtryk hele turen. Der indsniger sig en lille taktfejl i den første middel trav, og lidt spændinger på vej ind i den 2. galop pirouette. Gode serier og et generelt harmonisk godt billede. En hest som bliver spændende at følge på den internationale scene. 

Desværre fulgte H2R ikke Maria Anita Andersen og Ludowitz, men parret slutter som nr. 3 med 70,579%.

Udenfor placeringerne var bl.a. Carina Cassøe Krüth med Audrey. Ekvipagen viser en kvalitetsmæssig god tur med lidt spændinger under vejs.

Det var første gang Anna Kasprzak og Fürstenstein var til start i international lille-tur. Desværre påvirker omgivelserne også her, da Fürstenstein galoppere ud af indridningsparaden, og Anna først får ham i trav lige inden middeltraven strådt igennem. Det bliver dyrt. Ellers teknisk god tur med særlig god kvalitet i galop pirouetterne. 

Selvom Lone Bang Larsen med Bakkely´s Onandt har en del rutine på lille turs niveauet, så "kæmpede" ekvipagen også mod den intense stemning i arenaen i dag, og Lone havde svært ved at holde Onandt fokuseret på opgaven.

Se resultatet af klassen her.