Nanna Merrald og Traneenggaards Akondo suveræne vindere af U25 Intermediaire II

73,596% til dagens vinder ekvipage i det 22 ekvipager store U25 felt

Odense Horse Show viser sig fra den flotte side fra morgenstunden med super flot vejr på Dyrskuepladsen i Odense.

Dagens vinder Nanna Merrald rider en top timet tur. Flot trav tur, med bløde traversade med gode omstillinger og flydende. Passagen er regelmæssig og med gode overgange ind og ud af piaffen, som man godt kunne ønske sig lidt skarpere af jorden, men regelmæssigheden tæller klart. Den frie skridt bliver momentvis lidt ubalanceret. Efter den første middelgalop indløber der fejl i changementet. Super flotte galop pirouetter, med centrering, balance og rytmik i top. Gode serier med et enkelt changement i midten af toere som er lidt lille. Flot afslutning ad midten. 

U25 debut til Sille Engermann med Darius. Parret slutter 68,772% som 1. uplaceret  

Selvom Sille Engermann stadig er juniorrytter, så viser hun sammen med den 14-årige Darius at hun vil være med på U25 niveauet.

Parret lægger skrapt ud med flydende trav tur med gode traversader. Passagen er regelmæssig. Selve piaffen mangler endnu lidt mere regelmæssighed - udmiddelbart ser det ud som om Darius er lidt bagom hjælpen i selve piaffen. God galop tur, desværre mistes galoppen ind til den 2. pirouette men Sille får alligevel redet selve pirouetten med god kvalitet. Gode serie. God afslutning ad midten. 

Se resultatet af klassen her